Audatex - a Solera company

16 Ianuarie 2018 - Actualizare baza de date modele grafice

Stimati Parteneri,

    Va informam ca in data de 16 Ianuarie 2018 au fost introduse modele noi in baza de date. Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii utile>Documente informative

    Va multumim!

 

09 Ianuarie 2018

    Stimati Parteneri,

    Va informam ca incepand cu data de 15 Ianuarie 2018 modulul OnePad de captura a daunelor, bazat pe tehnologia Java, va fi dezactivat.

    Pentru desfasurarea activitatii Dvs. veti putea utiliza in continuare noul modul de captura a daunelor – Qapter, bazat pe tehnologia HTML (disponibil pentru pricipalele browsere de internet – Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge) sau aplicatia AudaMobile.

    Manual utilizare Qapter

    Va stam la dispozitie daca aveti intrebari sau daca intampinati dificultati.

    Va multumim!

21 Decembrie 2017 - Training sediu Audatex

Stimati Parteneri,

    Pentru imbunatatirea eficientei si utilizarea cat mai corecta a functionalitatilor aplicatiei Audatex, avem placerea sa oferim posibilitatea ca utilizatorii aplicatiei Audatex din partea unitatilor reparatoare sa beneficieze de un program de training la sediul Audatex (Str. Ermil Pangratti nr. 30A etajul 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal: 011884), costul fiind de 250 RON+TVA/participant.

    In luna Ianuarie 2018 sesiunile de training vor avea loc in datele de 16 training BAZA si 25 training AVANSAT, iar in luna Februarie 2018, 13 training BAZA si 22 training AVANSAT.

    Subiectele care vor fi discutate in cursul trainingului sunt:

  • Identificarea corecta a optiunilor autoturismului;
  • Normarea corecta si transpunerea in Audatex a lucrarilor efectuate in atelier;
  • Utilizarea functiilor interactive;
  • Calculul alternativ pentru contractele multimarca;
  • Comunicarea cu partenerii (Asiguratori) prin aplicatia Audatex;
  • Noi produse disponibile in portofoliul Audatex.

   De asemenea, in fiecare Miercuri, incepand cu ora 9, se sustin in mod gratuit la sediul Audatex sesiuni de aproximativ 2 ore pentru prezentarea noii interfete grafice de captura a daunelor-Qapter.

   Datorita numarului limitat de locuri, pentru inscriere utilizati formularul din sectiunea Informatii utile>>Programare training, selectand data si modulul de training dorit.

    Va multumim!

9 Decembrie 2017 - Modalitate efectuare calculatii pentru marci/modele care nu sunt implementate in Audatex

     Stimati Parteneri,

    Va informam ca in aplicatia Audatex, modulul Qapter, este disponibila functionalitatea de "Calcul Virtual" (fantoma) pentru marci/ modele care nu se regasesc momentan in aplicatia Audatex.

Procedura de utilizare este urmatoarea :    ...citeste mai mult

    Va multumim!

 

4 Decembrie 2017 - Actualizare coeficienti de calcul pentru materiale in sistemul de vopsitorie AZT

    Stimati parteneri,

    Va informam incepand cu data de 04.12.2017 au fost actualizate valorile coeficientilor de calcul pentru materiale in sistemul de vopsitorie AZT dupa procesarea datelor primite de la importatorii de materiale de vopsitorie: Glasurit (lista preturi importator nou in Romania), Spies Hecker, Nexa Autocolor si 3M.

    Aceasta actualizare completeaza procesul inceput in luna Martie 2017 cand coeficientii de vopsitorie au fost calculati in baza preturilor de lista pt 2017 Standox, PPG, Glasurit, Sikkens, Teroson si Cromax  ...mai mult.

    Va multumim!