Audatex - a Solera company
 

 

Stimati colaboratori,

Avem placerea sa va anuntam ca pentru unitatile reparatoare am configurat si activat modulul de captura dauna QapterMobile care permite utilizarea aplicatiei Audatex in varianta adaptata pentru dispozitivele mobile (tablete, telefoane) oferindu-va astfel o flexibilitate mai mare in activitatea dvs.

Functionalitatea a fost activata pe userii existenti, iar aplicatia Audatex poate fi utilizata in continuare pe desktop sau laptop.

Cateva precizari impotante privind modulul QapterMobile:

- Functionarea la parametii optimi ai modulului QapterMobile nu este conditionata de o anume marca/model de dispozitiv mobil, este necesara doar conexiunea la internet.

- QapterMobile poate fi accesat folosind acelasi user si parola direct din browser-ul dispozitivului mobil fara a fi necesara instalarea vreunei alte aplicatii.

- Utilizarea QapterMobile (deschidere de dosare de dauna, calculatii, fotografii etc.) va fi automat corelata si se va regasi in contul user-ului Audatex accesat ulterior de pe orice alt dispozitiv (desktop, laptop) cu userul Dvs.

- Aveti optiunea de a efectua fotografii cu auto avariat din aplicatia QapterMobile , fotografiile putand fi alocate fiecarui element avariat (inclusiv cu precizarea elementului avariata in denumirea fotografiei)

- Puteti accesa urmatorul link pentru a vizualiza un exemplu cu utilizarea aplicatiei Audatex pe tableta

In perioada 01.11.2018 – 31.01.2019 puteti utiliza modulul QapterMobile fara costuri suplimentare.

Va stam la dispozitie daca aveti intrebari sau sugestii.

Echipa Audatex.

13 Noiembrie 2018 - Actualizare baza de date modele grafice

Stimati Parteneri,

   Va informam ca in data de 13 Noiembrie 2018 au fost introduse in baza de date 8 modele noi dintre care evidentiem Maserati Quatroporte , VW Touareg, VW Crafter, Hyundai Santa FE, Renault Master Z.E., sau MAN TGE (platforma), precum si 293 actualizari pentru modelele deja existente in baza de date (optiuni noi, modificari tehnice etc).

    Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii utile>Documente informative.

    Va multumim!

12 Noiembrie 2018 - Training sediu Audatex

Stimati Parteneri,

    Pentru imbunatatirea eficientei si utilizarea cat mai corecta a functionalitatilor aplicatiei Audatex, avem placerea sa oferim posibilitatea ca utilizatorii aplicatiei Audatex din partea unitatilor reparatoare sa beneficieze de un program de training la sediul Audatex (Str. Ermil Pangratti nr. 30A etajul 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal: 011884), costul fiind de 250 RON+TVA/participant.

    In luna Noiembrie 2018 sesiunile de training vor avea loc in data de 13 training BAZA si 22 training AVANSAT iar in luna Decembrie 2018 in data de 04 training Baza si 13 training AVANSAT.

    Subiectele care vor fi discutate in cursul trainingului sunt:

  • Identificarea corecta a optiunilor autoturismului;
  • Normarea corecta si transpunerea in Audatex a lucrarilor efectuate in atelier;
  • Utilizarea functiilor interactive;
  • Calculul alternativ pentru contractele multimarca;
  • Comunicarea cu partenerii (Asiguratori) prin aplicatia Audatex;
  • Noi produse disponibile in portofoliul Audatex.
   Datorita numarului limitat de locuri, pentru inscriere utilizati formularul din sectiunea Informatii utile>>Programare training, selectand data si modulul de training dorit.

 

    Va multumim!

11 Mai 2018 - Actualizare coeficienti de calcul pentru materiale in sistemul de vopsitorie AZT

   Vă informăm că începând cu data de 11.05.2018 au fost actualizate valorile coeficienților de calcul pentru materialele de vopsitorie și auxiliare pentru Factorul 51.  Actualizarea are loc în urma procesarii  de către AZT (Allianz Zentrum fur Technik) a listelor de prețuri furnizate de către importatorii de materiale de vopsitorie premium în România pentru urmatoarele mărci: STANDOX, GLASURIT,  CROMAX, SIKKENS, PPG, NEXA AUTOCOLOR, SPIES HECKER, 3M și TEROSON.

Citeste mai mult...

Vă mulțumim!