Audatex - a Solera company

13 Septembrie 2019 - Actualizare baza de date modele grafice

    Stimati Parteneri,

   Va informam ca in data de 13 Septembrie 2019 au fost introduse in baza de date 8 modele noi dintre care evidentiem MERCEDES-BENZ GLE (V167), BMW X7 (G07), KIA SOUL EV (SK3) sau SSANGYONG KORANDO, precum si 187 actualizari pentru modelele deja existente in baza de date (optiuni noi, modificari tehnice etc).

    Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii utile>Documente informative.

    Va multumim!

13 Septembrie 2019 - Training sediu Audatex

Stimati Parteneri,

    Pentru imbunatatirea eficientei si utilizarea cat mai corecta a functionalitatilor aplicatiei Audatex, avem placerea sa oferim posibilitatea ca utilizatorii aplicatiei Audatex din partea unitatilor reparatoare sa beneficieze de un program de training la sediul Audatex (Str. Ermil Pangratti nr. 30A etajul 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal: 011884), costul fiind de 250 RON+TVA/participant.

    In luna Octombrie 2019 sesiunile de training vor avea loc in data de 10 training Baza iar in luna Noiembrie 2019 in data de 07 training Baza.

    Subiectele care vor fi discutate in cursul trainingului sunt:

  • Identificarea corecta a optiunilor autoturismului;
  • Normarea corecta si transpunerea in Audatex a lucrarilor efectuate in atelier;
  • Utilizarea functiilor interactive;
  • Calculul alternativ pentru contractele multimarca;
  • Comunicarea cu partenerii (Asiguratori) prin aplicatia Audatex;
  • Noi produse disponibile in portofoliul Audatex.
   Datorita numarului limitat de locuri, pentru inscriere utilizati formularul din sectiunea Informatii utile>>Programare training, selectand data si modulul de training dorit.

 

    Va multumim!

19 August  2019 - Update Autodata 

    Stimati Parteneri,

   Ca parte a dezvoltării continue a Autodata pentru a reflecta in mod continuu cerințele unui atelier modern, actualizările periodice au loc lunar pentru a vă oferi cele mai noi modele de vehicule, actualizări ale informațiilor tehnice ale producătorului și cele mai noi module și îmbunătățiri ale caracteristicilor Autodata.

   Au fost livrate 1.884 actualizări de informații tehnice, inclusiv timpi de reparație, proceduri de acumulatori, programe de service, TPMS, diagrame de cabluri, aliniere a roților, puncte de legătură, programare cu cheie, corecții și buletine, frâne electrice de parcare, ambreiaje și multe altele. Această versiune include 39 de variante noi de vehicule.

    Pentru informatii complete despre acest update va rugam sa accesati urmatorul link

    Va multumim!

02 August 2019 - Nou - Calculatii in engleza si germana

    Stimati clienti,

      Va informam ca incepand cu data de 05 August, in aplicatia Audatex este disponibila functionalitatea de  efectuare a calculatiilor in limbile engleza si germana.

     Funtionalitatea poate fi accesata in sectiunea "Optiuni calcul", iar utilizarea ei nu implica un cost suplimentar.

    Va multumim!