Audatex - a Solera company

21 Martie 2019 - Actualizare Autodata

    Stimati Parteneri,

   Va informam ca luna aceasta Autodata a adaugat un numar substantial de modele noi, plus date actualizate pentru modelele existente in aplicatie. In total, in aceasta luna au fost introduse variante de vehicule apartinand unui numar de  36 de producatori - inclusiv Ford, BMW, Citroen, Infiniti, SEAT, Dacia, Opel / Vauxhall, etc.

   Au fost introduse 7.062 de actualizări ale informatiilor tehnice, inclusiv orele de reparatii, procedurile privind acumulatorii, programe de service, sisteme de monitorizare a presiunii in anvelope, diagramele de conectare, geometria sistemului de directie, punctele de ridicare, programe cheie, update-uri și buletine de service, franele electrice de parcare, ambreiaje și multe altele. Această versiune include 555 de variante noi de vehicule.

    Pentru informatii complete despre acest update va rugam sa accesati urmatorul link

    Va multumim!

15 Martie 2019 - Actualizare baza de date modele grafice

    Stimati Parteneri,

   Va informam ca in data de 15 Martie 2018 au fost introduse in baza de date 13 modele noi dintre care evidentiem SCANIA Serie P/R/G/S/L (model dupa 2016, momentan fara indentificare VIN), Audi A1, Lexus UX, Jeep Wrangler, Maserati Ghibli sau Toyota RAV4,  precum si 233 actualizari pentru modelele deja existente in baza de date (optiuni noi, modificari tehnice etc).

    Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii utile>Documente informative.

    Va multumim!

12 Martie 2019 - Training sediu Audatex

Stimati Parteneri,

    Pentru imbunatatirea eficientei si utilizarea cat mai corecta a functionalitatilor aplicatiei Audatex, avem placerea sa oferim posibilitatea ca utilizatorii aplicatiei Audatex din partea unitatilor reparatoare sa beneficieze de un program de training la sediul Audatex (Str. Ermil Pangratti nr. 30A etajul 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal: 011884), costul fiind de 250 RON+TVA/participant.

    In luna Martie 2019 sesiunile de training vor avea loc in data de 12 training BAZA si 21 training AVANSAT iar in luna Aprilie 2019 in data de 16 training Baza si 11 training AVANSAT.

    Subiectele care vor fi discutate in cursul trainingului sunt:

 • Identificarea corecta a optiunilor autoturismului;
 • Normarea corecta si transpunerea in Audatex a lucrarilor efectuate in atelier;
 • Utilizarea functiilor interactive;
 • Calculul alternativ pentru contractele multimarca;
 • Comunicarea cu partenerii (Asiguratori) prin aplicatia Audatex;
 • Noi produse disponibile in portofoliul Audatex.
   Datorita numarului limitat de locuri, pentru inscriere utilizati formularul din sectiunea Informatii utile>>Programare training, selectand data si modulul de training dorit.

 

    Va multumim!

1 Martie 2019 - Aplicatia AutoData

    Stimati Parteneri,

   Avem placerea sa va informam ca Audatex Romania isi extinde portofoliul de solutii informatice prin adaugarea aplicatiei AutoData. AutoData este lider mondial in furnizarea de date tehnice pentru repararea autovehiculelor. Va enumeram cateva din punctele forte ale aplicatiei:

 • Ofera acces la baza de date a peste 160 de producatori de autovehicule.

 • Informatiile disponibile in aplicatie sunt obtinute de la producatorii de autovehicule.

 • Contine peste 90.000 de ilustratii si diagrame precum si peste 600.000 de instructiuni si proceduri.

 • Aplicatia este disponibila online fiind integrata in portalul Audatex.

 • Identificarea optiunilor de model ale autovehiculului in baza seriei de sasiu.

    Pentru mai multe informatii puteti accesa acest link.