Audatex - a Solera company

17 Ianuarie 2020 - Update Autodata 

    Stimati Parteneri,

   Ca parte a dezvoltării continue a Autodata pentru a reflecta in mod continuu cerințele unui atelier modern, actualizările periodice au loc lunar pentru a vă oferi cele mai noi modele de vehicule, actualizări ale informațiilor tehnice ale producătorului și cele mai noi module și îmbunătățiri ale caracteristicilor Autodata.

   Autodata a lansat cel de-al cincilea raport anual al vehiculor care au suferit cele mai multe interventii , folosind datele culese din aplicația sa de atelier pentru a genera o imagine strategică a celor mai deservite modele și mărci.

   Pe plan internațional, in topul Raportului Auto 2019, se situeaza Opel / Vauxhall Corsa-D , Ford-ul Focus (modelul 2004 și modelul 2008) rămânând pe locul doi și Nissan Qashqai / Qashqai +2 (J10) pe locul trei. Cel mai deservit vehicul comercial ușor (LCV) a fost VW Transporter T5 (04-15), care păstrează primul loc pentru al treilea raport la rând, în timp ce motocicleta cu cele mai multe interventii a fost Honda CBR.

   Pe lângă faptul că evidențiază cele mai deservite vehicule, raportul indică câteva tendințe cheie în sectorul de postvânzare auto. In cumulul pietelor auto, Ford a fost producătorul cu cele mai multe interventi insa, cu toate acestea, o observație notabilă este continuitatea proeminentă a Volkswagen, care este considerata ca si fiind cea mai deservită marcă din 55% din țările examinate.

   De asemenea, raportul consolidează dominanța mărcilor naționale ca fiind cele mai deservite mașini din țările respective. În Germania, toate primele zece locuri au fost atribuite mașinilor germane și, la fel, pentru mașinile franceze din Franța. În Italia, mașinile italiene au constituit 50% din primele zece, iar în Suedia, mașinile suedeze au reprezentat 70% din primele zece, modelele Volvo ocupând primele trei poziții.

   Pentru luna Ianuarie 2020, au fost livrate 3119 actualizări de informații tehnice, inclusiv timpi de reparație, proceduri de baterii, programe de service, TPMS, diagrame de cabluri, aliniere a roților, puncte de legătură, programare cu cheie, corecții și buletine, frâne electrice de parcare, ambreiaje și multe altele. Această versiune a inclus 89 de variante de vehicule noi.

    Pentru informatii complete despre acest update va rugam sa accesati urmatorul link

    Va multumim!

15 Ianuarie 2020 - Actualizare baza de date modele grafice

    Stimati Parteneri,

   Va informam ca in data de 15 Ianuarie 2020 au fost introduse in baza 7 modele noi dintre care evidentiem Mercedes Benz CLA Shooting Brake, BMW Seria 1 sau Chevrolet Camaro, precum si 191 actualizari pentru modelele deja existente in baza de date (optiuni noi, modificari tehnice etc).

    Pentru a vizualiza modelele disponibile pentru calculatii incepand cu aceasta data, va rugam sa consultati lista publicata pe site-ul Audatex in sectiunea Informatii utile>Documente informative.

    Va multumim!

15 Ianuarie 2020 - Training sediu Audatex

Stimati Parteneri,

    Pentru imbunatatirea eficientei si utilizarea cat mai corecta a functionalitatilor aplicatiei Audatex, avem placerea sa oferim posibilitatea ca utilizatorii aplicatiei Audatex din partea unitatilor reparatoare sa beneficieze de un program de training la sediul Audatex (Str. Ermil Pangratti nr. 30A etajul 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal: 011884), costul fiind de 250 RON+TVA/participant.

    In luna Februarie 2020 sesiunile de training vor avea loc in data de 04 training Baza iar in luna Martie 2020 in data de  10 training Baza.

    Subiectele care vor fi discutate in cursul trainingului sunt:

  • Identificarea corecta a optiunilor autoturismului;
  • Normarea corecta si transpunerea in Audatex a lucrarilor efectuate in atelier;
  • Utilizarea functiilor interactive;
  • Calculul alternativ pentru contractele multimarca;
  • Comunicarea cu partenerii (Asiguratori) prin aplicatia Audatex;
  • Noi produse disponibile in portofoliul Audatex.
   Datorita numarului limitat de locuri, pentru inscriere utilizati formularul din sectiunea Informatii utile>>Programare training, selectand data si modulul de training dorit.

 

    Va multumim!

02 August 2019 - Nou - Calculatii in engleza si germana

    Stimati clienti,

      Va informam ca incepand cu data de 05 August, in aplicatia Audatex este disponibila functionalitatea de  efectuare a calculatiilor in limbile engleza si germana.

     Funtionalitatea poate fi accesata in sectiunea "Optiuni calcul", iar utilizarea ei nu implica un cost suplimentar.

    Va multumim!